Vorige week kondigde de organisatie van Paaspop aan dat het programma compleet was. Dat blijkt nu iets te voorbarig te zijn geweest. Want intussen zijn er tóch nog een aantal energieke acts toegevoegd die garant staan voor FEEST-met-hoofdletters: Klavan Gadjé, TenTemPiés, MadMixMustang, Broken Brass Ensemble, Mr. Wallace en Bazzookas. DJ Ralee en DJ De Rooie Neger wakkeren de feestvreugde tussen de optredens verder aan. Verder worden naast deze concerten ook een popquiz, pubquiz en Pro Wrestling Holland worstelen georganiseerd.

Met in totaal ongeveer 175 acts (waaronder The Prodigy, Kaiser Chiefs, The Boxer Rebellion, Guus Meeuwis, Triggerfinger, De Jeugd Van Tegenwoordig en 2ManyDJs) in drie dagen verdeeld over dertien tenten en area’s, is het programma nu dus definitief compleet. Paaspop gaat aanstaande vrijdag 18 april van start op festivalterrein De Molenheide in Schijndel en duurt tot en met zondag 20 april.

Zaterdagtickets uitverkocht; wel nog combi’s verkrijgbaar
Losse zaterdagtickets voor Paaspop zijn inmiddels uitverkocht. Wie op zaterdag naar het festival wil komen, kan nu nog wel een combi voor twee dagen (zaterdag en zondag) of een combi voor drie dagen (vrijdag, zaterdag en zondag) aanschaffen. Ook losse tickets voor de vrijdag en zondag zijn nog verkrijgbaar.

Restolounge: nieuwe acts, popquiz, pubquiz en Pro Wrestling Holland worstelen
Behalve optredens van de net bevestigde acts wordt er tijdens Paaspop in de Restolounge ook dagelijks een popquiz en een pubquiz gehouden. De pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. De vragen prikkelen het geheugen, en antwoorden roepen vaak herkenning op.

En dan is er ook nog het worstelen van Pro Wrestling Holland, naast de iPod het beste Amerikaans exportproduct. PWH is Nederlands grootste en meest ervaren worstelorganisatie. De supersterren van PWH hebben zich de laatste jaren door heel Europa en Amerika mogen worstelen. Met een ruim aanbod van getalenteerde worstelaars reizen ze nu ook door heel Nederland. Verwacht een sterke dosis aan acrobatiek, actie en humor; een combinatie van amuserend theater en adembenemende moves zal het ultieme vermaak bieden voor zowel jong als oud.

Deel: