Na de bevestigde acts als Bolt Thrower en Black-Bone heeft de organisatie van het gratis festival wederom een aantal namen vrijgegeven die het affiche gaan sieren tijdens Baroeg Open Air. Onder ander Amenra, Elle Bandita en Naam zullen een optreden verzorgen op BOA, hiermee is de line-up voor het hoofdpodium zo goed als compleet. Binnenkort worden de laatste twee acts voor het hoofdpodium bekend gemaakt.

De line-up voor het tweede podium is ook nog niet compleet, ook hiervoor worden binnenkort de laatste acts worden aangekondigd. Op dit podium is er overdag de mogelijkheid voor nieuw talent om zich te presenteren aan het publiek. In de avonduren kan je genieten van elektronische muziek. Bands van Nederlandse bodem kunnen zich opgeven voor de “Battle 4 BOA”, de deadline hiervoor is 15 april. Hiermee maken ze kans op een plek op het talentenpodium.

Baroeg Open Air is een gratis jaarlijks festival dat wordt georganiseerd door poppodium Baroeg. Het festival kenmerkt zich door de brede, underground programmering en ontspannen sfeer. De 2012 en de 2013 edities zijn door de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals) genomineerd voor een IJzeren Podiumdier in de categorie ‘beste festival’. Op zaterdag 20 september 2014 vindt de zevende editie van Baroeg Open Air plaats in het Zuiderpark bij Ahoy.

Deel: