De afgelopen maand kan de geschiedenisboeken in als zonnigste en op drie na warmste maart ooit. Voor Paaspop een uitermate geschikt moment om in de aanloop naar het festival –over ruim twee weken al!- opnieuw een aantal mooie acts aan te trekken: very special guest Go Back To The Zoo (in plaats van Nashville Pussy), The Silverfaces, Nympho, Dr. Lektroluv, Traumahelikopter en De Sluwe Vos (vervanger van Breach). Binnenkort worden dan tenslotte de allerlaatste van de ongeveer 175 acts bekend gemaakt die gedurende drie dagen en nachten verspreid over 13 sfeervolle tenten en area’s optreden.

Record Store Day op Paaspop met intieme instore concerten en exclusieve releases
Dit jaar huisvest Paaspop ter gelegenheid van het jaarlijkse Record Store Day een heuse muziekshop op het festivalterrein, waar een aantal artiesten een intiem akoestisch concert zal geven. Bevestigd zijn alvast Candybar Planet, Navarone, Black Bottle Riot en Taymir. Tijdens Record Store Day wordt de gezamenlijke liefde voor muziek in de onafhankelijke platenzaak gevierd. Dat gebeurt in meer dan 2000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan. Meer dan 80 Nederlandse platenzaken door het land verspreid, veranderen die dag tijdelijk in intieme concertpodia waar in totaal meer dan 250 optredens worden gegeven. Bovendien verschijnen op Record Store Day meer dan 500 zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn.

Pendelbus station Den Bosch-Paaspop
Dit jaar rijden er elke 20 à 30 minuten speciale Paaspop pendelbussen van station Den Bosch naar het festivalterrein en vice versa. De prijs van een ticket voor bedraagt € 5,-in de voorverkoop en € 6,- euro in de bus zelf.

Deel: