a state of tranceDe op vrijdag verschenen compilatie ‘A State of Trance 2014’ van de wereldberoemde Armin van Buuren is op de eerste dag van release wereldwijd de diverse charts binnengestormd. In Nederland, Rusland, Zuid-Afrika, Indonesië en India is het album op nummer 1 binnengekomen in de main charts en in Brazilië, Turkije en Mexico op #1 in de Dance lijst van van de populaire download winkel iTunes.

In andere landen als US, UK, Denemarken, Frankrijk en Australië werden er stevige Top 5 noteringen gemeld. De ‘A State of Trance’ serie, afgeleid van zijn gelijknamige wekelijkse radio show, vertaalt een nieuw jaar in trance muziek. Twee mixen met essentiële tracks van 2014 met wederom de ‘On The Beach’ en ‘In The Club’ thema’s reflecteren wat je vandaag en morgen zeker moet horen! Er staan eigen producties op zoals de Armin Only hype track ‘PING PONG’, ‘Save My Night’ voor de ‘Dance More, Drink Slow’ Heineken campagne en ‘Eiforya’ een samenwerking met trance talent Andrew Rayel. Naast Armin’s eigen werk staan er tracks op van Markus Schulz, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Aly & Fila, Alexander Popov, Protoculture, GAIA, Alex M.O.R.P.H. en ‘ NEW HORIZONS’, de ASOT650 anthem van Jorn van Deynhoven.

Eén van de weinige constante factoren in zijn veelbewogen leven als wereldberoemd DJ en producer, is de 2 uur durende en wekelijkse radioshow, die wekelijks door zo’n 20 miljoen fans wordt beluisterd. Hoeveel awards, titels of prestigieuze gigs Armin ook heeft gekregen, zijn passie voor radio is er alleen maar door gegroeid. Armin van Buuren houdt zijn luisteraars wekelijks met veel plezier op de hoogte van het nieuwste in trance en progressive. Altijd vooruitlopend met exclusieve en verse, onuitgebrachte tracks, is ook de ‘A State of Trance’ compilatie. Het jaarlijks hoogtepunt voor miljoenen dance liefhebbers, dat al sinds 2004 wordt uitgebracht en inmiddels al vele nominaties en awards heeft binnengesleept.

‘ASOT2014’ is exclusief verkrijgbaar via iTunes en vanaf 4 april verkrijgbaar via andere services als Spotify en op CD.

Bekijk hier de ASOT2014 out now video:

Deel: