Kylie Minogue, wiens nieuwe album ‘Kiss Me Once’ sinds 17 maart in de winkels ligt, heeft haar Kiss Me Once Tour aangekondigd. De tournee start in Engeland en telt 31 shows in 15 landen, waaronder 12 concerten alleen al in Engeland en Ierland. Nederland en België worden deze tournee helaas overgeslagen door de zangeres. Beroemd vanwege haar live shows zal Kylie’s Kiss Me Once Tour een feest worden van zowel oud als nieuw materiaal.

Kylie Minogue Kiss me OnceHet nieuwe album, ‘Kiss Me Once’ is Kylie’s eerste studio album sinds het uit 2010 daterende album ‘Aphrodite’ en haar eerste sinds ze een contract tekende bij Roc Nation Management. Het album is geproduceerd door Kylie en Sia, die ook verantwoordelijk is voor de titeltrack. Op ‘Kiss Me Once’ hoor je bijdrages van onder anderen Pharrell Williams (hij schreef en produceerde ‘I Was Gonna Cancel’). Andere producers die aan het album meewerkten zijn Ariel Rechtshaid (HAIM) op ‘If Only’, MNEK op ‘Feels So Good’, en Greg Kurstin op bonus track ‘Sleeping With The Enemy’. Alle tourdata van Kylie Minogue’s Kiss Me Once Tour zijn hier te vinden.

Deel: