Met een dikke 40 aanmeldingen was de belangstelling voor de Rabo Music Rally weer enorm. Uit deze aanmeldingen zijn 6 finalisten gekozen die op 19 april gaan strijden om het felbegeerde prijzenpakket. De Rabo Music Rally winnaar wint het volgende prijzenpakket: Een spot op het King King podium op Dauwpop, een dag studiotijd bij Hillroad Records in Luttenberg, een supportshow in grote zaal van Metropool Hengelo, een professionele fotoshoot door Fotopartners Zwolle, en een workshop door Frank Satink (programmeur verschillende festivals en eigenaar van platenlabels Goomah Music en Cool Buzz)

De finalisten zijn:
•The City Killers
•Hip & Hanneke
•Prestcold Molly
•The Road Home
•Yvet Jody
•Magnetic Spacemen

Aanstaande woensdag opent de stemmodule op www.overuit.nl/dauwpop. Het aantal stemmen zal mee worden gewogen in het jury oordeel, fans doen er dus goed aan om te stemmen. De gratis toegankelijke finale vindt plaats op zaterdag 19 april in De Lantaarn in Hellendoorn.

Deel: