Mr. Probz kennen we in Nederland natuurlijk allemaal van de gigantische hit ´Waves´ maar ook in Duitsland kunnen ze nu niet meer om de Zoetermeerder heen. Met een nummer 1 notering op iTunes en een nummer 1 positie op Spotify heeft Mr. Probz in samenwerking met Robin Schulz ook hier een regelrechte hit te pakken.

De Duitse DJ/Producer Robin Schulz maakte uit eigen initiatief een remix van ´Waves´, plaatste deze op Soundcloud en haalde hier ruim 1,9 miljoen views mee. Niet alleen de Duitsers hebben Mr. Probz ontdekt, ook in andere landen in Europa bestormt de single de iTunes-charts zoals o.a. Denemarken, Noorwegen en Zwitserland. Naast de remix van Robin Schulz wint ook de originele versie van ´Waves´ populariteit in Europa. In Duitsland staat deze versie dan ook op 19 in de iTunes charts.

Voor de remix van ´Waves´ is een aparte videoclip opgenomen in Mexico door de directors van de videoclip van Avicii’s ´Levels´. De hoofdrol in deze videoclip is weggelegd voor Victoria’s Secret-model Maryna Linchuk. De originele versie van ´Waves´ heeft inmiddels 5 keer platina behaald en is nog steeds zeer populair. De track staat zowel op iTunes als op Spotify in de top 30. Ook is Mr. Probz genomineerd voor 2 Edisons; Beste Nieuwkomer en Beste Song.

Deel: