welcomeOp zaterdag 5 juli beleeft de Amsterdam ArenA de wereld-première van Sensation ‘Welcome to the Pleasuredome’. Het thema van The World’s Leading Dance Event, dat vandaag bekend werd gemaakt, staat in het teken van de ultieme speeltuin voor volwassenen. Wat belooft een zinnenprikkelende show te worden, neemt fans van over de hele wereld mee in een nacht vol onbevangen plezier en verleiding. ‘Welcome to the Pleasuredome’ is de première van de internationale tournee die de komende 3 jaar, 5 continenten aandoet. Deze eerste editie trekt jaarlijks meer dan 40.000 danceliefhebbers uit ruim 75 verschillende landen aan.

De kaartverkoop start op zaterdag 29 maart om 10.00 uur ’s ochtends via Sensation.com. Wie via de site een travel package boekt kan echter nu al tickets reserveren in combinatie met een hotelovernachting.

Enjoy the ride of a lifetime
“We zijn dit jaar wederom aan de slag gegaan met de nieuwste techniek om een innovatief decor te ontwerpen met waanzinnige special effects. Het resultaat wordt het hoogste decor dat we ooit hebben ontwikkeld. Een enorme uitdaging, des te meer omdat we voor het eerst alle elementen van de show zo hebben gebouwd dat de hele show ook in de openlucht kan plaatsvinden, “vertelt Duncan Stutterheim, mede-oprichter van ID&T.

‘Welcome to the Pleasuredome’ wordt een carrousel voor de zintuigen”, vervolgt Stutterheim. “De dj’s nemen het publiek mee in een verleidelijke reis door een gigantische speeltuin waar oneindig ontdekt kan worden. De combinatie van lichtshows, acrobatiek, danseressen, pyro-artiesten en het publiek gaan weer voor een epische nacht zorgen.” De line-up van Sensation wordt half maart bekend gemaakt.

10,000 HOURS maatschappelijk partner
Sensation ondersteunt stichting 10,000 HOURS. Wereldwijd inspireert 10,000 HOURS jonge mensen om hun tijd te doneren en daarmee iets goeds voor een ander te doen. Van het renoveren van speelplaatsen voor kinderen met een verstandelijke beperking, tot het planten van bloemen voor ouderen in verzorgingshuizen.
De ondersteuning gebeurt op twee manieren. Wie een ticket voor de wereldpremière van Sensation aanschaft, doneert allereerst automatisch Euro0,50 aan 10,000 HOURS. Sensation verdubbelt vervolgens deze inzet. Daarnaast organiseren Sensation en 10,000 HOURS een vrijwilligersdag op 31 mei in de omgeving van de Amsterdam ArenA. Tijdens deze dag krijgen bezoekers de kans hun uren te doneren en iets terug te doen. Inschrijven hiervoor kan tot 24 maart via www.10000hours.nl.

Deel: