Nick Lowe, producer van Elvis Costello, Pretenders, maar ook zelf muzikant. Misschien kan je hem zelfs bij de grootheden uit de singer-songwriter-scene zetten… En op 15 maart staat de goede man, gewoon in Nederland, in de Oosterpoort welteverstaan. Nick Lowe werkte samen met onder anderen voorgenoemden, maar ook met Dave Edmunds, The Damned, Paul Carrack, Graham Parker, John Hiatt, Ry Cooder en Jim Keltner.

In samenwerking met De Oosterpoort in Groningen mag Maxazine kaarten weggeven voor het concert van de schoonzoon van Johnny Cash. Wat moet je doen om kans te maken voor het concert van Nick Lowe? Eenvoudig: schijf je in op de nieuwsbrief van Vovert, onze site die alle nieuwe concerten in Nederland aankondigt. Handig toch! Onder de nieuwe inschrijvers verloten wij enkele kaarten van het concert. Ben je al lid van de nieuwsbrief (en dat is logisch als je een echte concertganger bent!), mail ons dan je emailadres waarmee je bent ingeschreven. (let op, dit wordt gecontroleerd!)

Wil je zeker zijn van je kaarten of meer informatie, kijk dan op de site van De Oosterpoort: http://www.de-oosterpoort.nl/programma/nick-lowe-verplaatst-van-20-10-2013

Zorg dus dat je je inschrijft op de Vovert-nieuwsbrief, want binnenkort gaan wij daar meer kaarten verloten! Succes!

Deel: