Het duurt nog even, maar voor het Sziget festival – dat gehouden gaat worden van 5 tot en met 11 augustus in Boedapest – heeft de organisatie wederom een aantal namen vrijgegeven die het affiche van het festival gaan sieren: Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Jake Bugg, Die Fantastischen Vier, London Grammar, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Darkside, The Big Pink, Borgore en Brody Dalle.

De line-up voor Sziget Festival 2014 tot dusverre: Queens Of The Stone Age, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Calvin Harris, Placebo, Bastille, Imagine Dragons, Jake Bugg, London Grammar, Stromae, Klaxons, Die Fantastischen Vier, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Laidback Luke, Darkside, The Big Pink, Borgore, Brody Dalle, Starlight Girls. Net als tijdens de editie van 2012 rijden er weer speciale treinen van en naar Boedapest. Er zullen twee treinen rijden deze zomer, de opstapplaatsen zijn Utrecht en Venlo, alwaar je op vrijdag 2 augustus vertrekt en de dag er na zal aankomen. Op 12 augustus, de dag na het festival, kan je met een van deze twee treinen naar ons land terugreizen.

Kaarten voor het festival variëren van 50 euro voor een dagkaart tot 209 euro voor een passe-partout. Deze kunnen via de website van het festival gekocht worden.

Deel: