Op 9 februari staat Taymir in de kleine zaal van het Amsterdamse Paradiso. De piepjonge Haagse band maakt aanstekelijke indiepopliedjes in de beat-traditie van de jaren zestig, maar dan met de ballen van de Arctic Monkeys en het venijn van The Strokes. Het debuutalbum ‘Phosphene’ is net uit en werd enorm goed ontvangen, de band mocht het London Calling festival openen en de eerste single ‘Aaaaah’ is reeds 3FM Megahit geweest. Het gaat hard met Taymir.

Omdat het zo hard gaat zal Maxazine een verslag maken van het concert van Taymir en jij mag mee! Maxazine heeft van Paradiso enkele vrijkaarten gegeven om weg te geven aan jou! Mail je naam naar taymir@maxazine.nl en vertel ons waarom we juist jou mee moeten nemen! Doe het snel, want op=op!

Let op: omdat verschillende prijsvraag  sites denken de antwoorden van prijsvragen te mogen verspreiden, verandert de vraag regelmatig. Alleen antwoorden die gegeven worden op de juiste vraag dingen mee naar de prijs. Ook emailadressen veranderen regelmatig, omdat prijsvraagsites op illegale manier proberen mee te liften op het succes van Maxazine en de prijsvragen. Antwoorden die worden gegeven op een oude vraag, of uitkomen op een verouderd emailadres, zijn per direct levenslang gedisqualificeerd voor prijsvragen op Maxazine. Doe gerust mee met prijsvragen op Maxazine, maar doe dat wel op eerlijke manier. Bedank de prijsvraagsites maar als je bent gedisqualificeerd…

Deel: