De show van stand-up comedian Greg Shapiro – bekend van Comedy Central News en BoomChicago – in het Patronaat in Haarlem is verplaatst van 18 januari naar 5 februari. Dat betekend dat er een aantal mensen helaas niet bij kan zijn. Voor jou kan dat voordelig zijn want de shows van deze top-comedian zijn vaak sneller uitverkocht dan hij zijn grappen kan maken. Wij hebben echter een paar kaarten achterover kunnen drukken bij het Patronaat en die kan jij nu winnen!

Wat overkomt iemand die, zoals Greg Shapiro, afkomstig is uit Amerika en hier zijn huisje, boompje, beestje heeft? Wat voor avonturen beleef je allemaal met die Dubbele Nationaliteit – of als je, zoals Greg het zelf noemt:, lijdt aan MND (Multiple Nationality Disorder)? In een zeer persoonlijke comedy-show deelt hij zijn meest hilarische schaamtevolle, pijnlijke en ongemakkelijke of gewoon krankzinnige momenten als “zeer aanwezige Amerikaan in dat schattige kleine landje”

Om te winnen mail je ons vóór 1 februari jouw beste grap of mop op gregshapiro@maxatheater.nl met in het onderwerp: ‘Greg Shapiro’ en voor de beste grappen hebben we een paar kaarten voor zijn show op 5 februari in het Patronaat in Haarlem. Let op: geen links of bijlagen, want die grappen kennen we al 🙂

Let op: omdat verschillende prijsvraag  sites denken de antwoorden van prijsvragen te mogen verspreiden, verandert de vraag regelmatig. Alleen antwoorden die gegeven worden op de juiste vraag dingen mee naar de prijs. Ook emailadressen veranderen regelmatig, omdat prijsvraagsites op illegale manier proberen mee te liften op het succes van Maxazine en de prijsvragen. Antwoorden die worden gegeven op een oude vraag, of uitkomen op een verouderd emailadres, zijn per direct levenslang gedisqualificeerd voor prijsvragen op Maxazine. Doe gerust mee met prijsvragen op Maxazine, maar doe dat wel op eerlijke manier. Bedank de prijsvraagsites maar als je bent gedisqualificeerd…

Deel: