De meiden van Zazí zullen op 14 en 15 december in het voorprogramma staan van Charles Aznavour in de Heineken Music Hall.
Na de vrolijke radio-hit ‘Turn Me On’ volgde in mei 2013 het debuutalbum ‘Siren Song’, met eigenzinnige pop-folk, zoals het drietal haar muzikale stijl omschrijft. Dafne Holtland speelt piano, ukelele en gitaar, Margriet Planting cello, mandoline en bas, Sabien Bosselaar accordeon, piano en percussie. Daarnaast wisselen ze in een mix aan stijlen de leadzang af met hun unieke samenzang in verschillende talen.

In rap tempo vergaarden de dames een imponerend cv: ze traden op voor de Koninklijke familie, verzorgden het voorprogramma van de Noorse groep Katzenjammer en waren de muzikale omlijsting op verschillende grote modeshows in Duitsland. Eén van de oprichters van Cirque du Soleil nodigde hen persoonlijk uit om in Canada te spelen en ook deden ze inmiddels tournees langs de westkust van Amerika, waar ze onder meer optraden op het Django Fest North West en het Joshua Tree Music Festival.

Deel: