Dwele viert op zondag 26 januari de 10-jarige verjaardag van zijn debuutalbum ‘Subject’ in het MC Theater (Westergasfabriek) door het integraal te spelen samen met zijn band. Vóór het concert is de Amerikaanse R&B zanger te gast in ‘Op de bank met …’ waar host Maarten van Hinte hem interviewt en ook het publiek vragen kan stellen. Andwele Gardner (Detroit, 1978), beter bekend als Dwele, maakte naam als singer-songwriter en producer van glad gepolijste R&B ballads. Hij groeide op in Detroit, waar hij luisterde naar jazz op de radio en Motown soulgrootheden zoals Stevie Wonder en Marvin Gaye.

Dwele10 year anniversary ‘Subject’
Tien jaar geleden bracht Dwele zijn succesvolle debuutalbum ‘Subject’ uit, een mix tussen neo soul en hip hop. De tiende verjaardag van zijn debuut ‘Subject’ viert hij op het podium van het MC Theater met een integrale uitvoering van het album. Dwele neemt je mee terug in de tijd op een nostalgische trip naar 2003 toen hij aan het begin van zijn R&B carrière stond. Waar was jij toen je het album voor het eerst hoorde?

Live Q&A ‘Op de bank met …’
Voordat Dwele met band het podium betreedt neemt hij om 19.45 uur plaats op de bank van de kleine zaal waar hij met host Maarten van Hinte en het publiek praat over zijn inspiratiebronnen en ambities. Een unieke kans om zelf vragen te stellen en meer te weten te komen over ‘the man behind the music’. Voor ‘Op de bank met…’ kun je gratis kaarten reserveren, wees er wel snel bij want de capaciteit is beperkt.

Deel: