Het is nu bijna 10 jaar geleden sinds ze hun laatste single uitbrachten en één maand nadat de band voor het eerst genomineerd werd voor de Rock and Roll Hall of Fame. Daryl Hall en John Oates hebben recentelijk laten weten dat er plannen zijn voor een nieuwe single.

“Zeg nooit, nooit,” vertelde Oates tijdens een interview dat hij gaf aan een Britse krant. “Daryl en ik denken er aan om een nieuwe single uit te gaan brengen. We zien niet de noodzaak om een heel nieuw album te gaan opnemen. Eigenlijk zijn we van plan om eens diep in onze uitgebreide catalogus te duiken waarvan wij denken dat veel nummers zijn overschaduwd door de vele nummer één hits die we hebben gehad. Ik wil niet arrogant overkomen, het is echt een groot probleem, de mensen kennen ons alleen maar van onze hits. We hebben het gevoel dat we zó veel meer interessante nummers hebbben uitgebracht de afgelopen jaren, we willen deze nummers weer onder de aandacht gaan brengen”, aldus Oates.

Onderdeel van deze uitgebreide catalogus is Sony’s heruitgave van ‘Do What You Want, Be What You Are’, een 74 tracks tellende set die sinds september verkrijgbaar is. Hall & Oates hebben tot op heden 22 albums en 43 singles uitgebracht, hun nominatie voor de Rock and Roll Hall of Fame volgt na hun toelating tot de tot de American Songwriters Hall of Fame in 2005.

Deel: