Het voorjaar van 2014 zal voor Miss Montreal in het teken staan van een tiental clubshows onder de noemer ‘Heavy Heart clubtour’. Begin dit jaar sloot Miss Montreal een zeer succesvolle eerste theatertour af waarin ze hart en ziel blootlegde en het publiek kennis liet maken met persoonlijke kleine liedjes omlijst door oprechte verhalen. In de clubs zal Miss Montreal de diversiteit laten zien die de band zo eigen maakt. De show zal een mix worden van kleine ingetogen liedjes en de rauwe onvervalste popmuziek. Alle hits van Miss Montreal zullen de revue passeren.

Op dit moment bevindt frontvrouw Sanne Hans zich in Los Angeles om te werken aan nieuwe songs voor haar vierde studioalbum. Ze werkt daar samen met onder anderen Nate Campany ( Ilse deLange, Backstreet Boys) met wie ze ook samen schreef voor het album I am hunter.

De Heavy Heart clubtour is te zien op de volgende data:

28 feb Vorstin Hilversum

1 mrt Patronaat Haarlem

7 mrt Luxor Arnhem

8 mrt Oosterpoort Groningen

14 mrt Tivoli Utrecht

15 mrt Hedon Zwolle

21 mrt Paard van Troje Den Haag

22 mrt Metropool Hengelo

27 mrt Mezz Breda

28 mrt Paradiso Amsterdam

Deel: