le freakProducer Nile Rogers heeft 35 jaar na de release van ‘Le Freak’, het Chic-nummer nieuw leven ingeblazen samen met de act Hype Active, rapper Pitbull, hiphop duo Playin’Skillz en zangeres Vonzell , bekend van het derde seizoen American Idol.

De bijna 71-jarige Rodgers, die in de jaren zeventig, tachtig en negentig naast artiest ook producer was van albums van wereldsterren als Diana Ross, Duran Duran, David Bowie en Madonna, maakte dit jaar een grandioze comeback met de wereldhit ‘Get Lucky’ van Daft Punk ft Pharell Williams.

Hype Active is een project, opgestart door David May, Stephen Singer en Vanni Giorgilli voor Hi Klass Music. Hype Active heeft sinds 2011 meerdere iTunes top 10 plekken behaald in Europa en in Azië met verschillende projecten in samenwerking met o.a. Bruno Mars, Pitbull, Florida, Nicki Minaj, B.O.B, Snoop Dogg en P.Diddy.

Beluister hieronder de nieuwe versie van ‘Le Freak’:

Deel: