Het belooft een geruchtmakende avond te worden, de, nu al dik uitverkochte, Protocol Recordings label night van Nicky Romero. Op woensdag 16 oktober, de openingsavond van het Amsterdam Dance Event, ontvangt deze dj-grootheid een indrukwekkende lijst aan artiesten, verspreid over twee zalen in de Melkweg. De timetable is nu bekend, plús een spannende toevoeging aan de line-up!

Terwijl het al zo’n mooi programma is dat Nicky Romero op het ADE presenteert. Goede vrienden en gerenommeerde dj’s als Dimitri Vegas & Like Mike, John Dahlbäck, Don Diablo en Martin Garrix zijn bijvoorbeeld van de partij, terwijl er in de tweede zaal ruimte is voor de aankomende sterren in de Protocol Radio area. Hier komen jongens als Vicetone, Cash Cash, TV Noise, Nilson, Vince Moogin en John Christian voorbij, niet de minsten als je het hebt over de toekomst van EDM.

Aan deze line-up is nu ook Blasterjaxx toegevoegd, het opkomende Haagse duo Thom Jongkind en Idir Makhlaf. Deze boys hebben zich de laatste tijd aardig in de kijker gespeeld, met dank aan hun producties die al worden gesupport door dj’s als Tiësto, David Guetta, Hardwell, Afrojack en uiteraard Nicky Romero. Niet zomaar spelen ze een prime-time set in de Protocol Radio area deze nacht.

Een nacht die van het nodige vuur zal worden voorzien door Nederlands nieuwste dj-beroemdheid, Protocol-labelbaas Nicky Romero! Van 2 tot 4 ’s nachts zal het fenomeen uit Veenendaal de boel op scherp zetten met een dubbeldikke set, inclusief een paar special guests waar nu nog niets over kan worden losgelaten. Het belooft in ieder geval een klapper te worden waar het ADE in stijl mee wordt geopend!

Tijdens de avond is er een exclusieve Protocol & Nicky Romero merchandise stand aanwezig.

De timetable van de Protocol Recordings label night is als volgt:

AREA1: PROTOCOL RECORDINGS
23:00 – 00:00 MARTIN GARRIX
00:00 – 01:00 JOHN DHALBACK
01:00 – 02:00 DON DIABLO
02:00 – 04:00 NICKY ROMERO + SPECIAL GUESTS
04:00 – 05:00 DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

AREA2: PROTOCOL RADIO
00:00 – 00:45 VINCE MOOGIN & NILSON
00:45 – 01:30 JOHN CHRISTIAN
01:30 – 02:15 BLASTERJAXX
02:15 – 03:00 CASH CASH
03:00 – 03:45 TV NOISE
03:45 – 05:00 VICETONE

Deel: