“Fans kunnen beter niet hun adem inhouden tot er een nieuw album van U2 uitkomt, momenteel is God onze manager”. Dit liet Bono deze week weten tijdens de Late Show With David Letterman. U2’s frontman legde uit waarom er nog geen nieuw U2 album is uitgekomen sinds ‘No Line On The Horizon’ (2009). “Weet je, Quincy Jones zei tegen me, Bono, je moet wachten tot God door de kamer loopt, en ik zei Q, waarom is God zo onbetrouwbaar op het gebied van muziek? Toen zei Quincy, om jou te leren te wachten. Dus…. we wachten”, aldus Bono.

Bono vertelde verder dat ze geen haast hebben met het uitbrengen van een nieuw album. “We hebben een afspraak met het publiek, ze geven ons een fantastisch leven en verwachten dat wij fantastisch zijn en dat is lastig. Als je beter wordt, wordt je heel goed en heel goed is de vijand van fantastisch. Je kan heel goed verwarren met fantastisch. De mensen raken niet opgewonden van het feit dat we heel goed zijn. Wie wil er nog een nieuw U2 album? Als we een nieuw album willen uitbrengen moet het fantastisch zijn, de fans vinden het niet erg om te wachten, zolang het album maar fantastisch is”.

Bekijk hieronder het interview dat Bono gaf tijdens de Late Show With David Letterman.

http://www.youtube.com/watch?v=TJlJjI6gZMA

Deel: