intenseAfgelopen week heeft Armin van Buuren de tweede single van zijn ‘Intense’ album uitgebracht. ‘Beautiful Life’, een samenwerking met de Franse zangeres Cindy Alma. Het is de officiële opvolger van de wereldwijde hit ‘This Is What It Feels Like’, die in Canada en Nederland de status van dubbel platina behaalde, platina in Australië, zilver in Groot-Brittannië en de gouden status in Italië. Met de vocalen van de in New York woonachtige, Franse singer/songwriter Cindy Alma, is ‘Beautiful Life’ een mix van oldschool trance en moderne pop, de sound van ‘Intense’. De videoclip van de single werd in New York opgenomen en heeft bijna een miljoen views.

‘Armin van Buuren ft. Cindy Alma – Beautiful Life’ met remixen van Mikkas en Protoculture is nu verkrijgbaar op iTunes en Spotify. Armin van Buuren is momenteel druk met de voorbereidingen van zijn A State of Trance 650 en Armin Only – Intense wereld tours.

Deel: