De Zwitserse singer-songwriter Sophie Hunger komt in december naar Nederland voor een tweetal concerten. Op 13 december is de veelzijdige en avontuurlijke zangeres te zien in het Haarlemse Patronaat en op 14 december staat ze in Rotown, Rotterdam.  

Hunger laat op kleurrijke wijze een uiteenlopende en speelse mix van folk, jazz, blues, soul en zelfs hiphop horen. De liedjes zitten inventief in elkaar en kennen vaak verrassende wendingen, veel emotie en een opbouwende spanning. 

Het Zwitserse multi-talent  bracht in 2006 haar eerste album uit, getiteld “Sketches on Sea”. In totaal zijn er vijf albums verschenen waarvan The Danger of Light het laatste is. Het publiek roemt Sophie om haar intieme en mooie live concerten waarbij ze wordt ondersteund door 4 multi instrumentalisten. 

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten zijn rechtstreeks te bestellen via de website van Patronaat en Rotown. De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen namelijk het risico uiteindelijk ongeldige kaarten te hebben gekocht.

Deel: