Lightning Bolt Pearl JamDe mannen van Pearl Jam hebben de tracklist van hun 10e studio album getiteld ‘Lightning Bolt’ bekend gemaakt. Op ‘Lightning Bolt’ staan 12 nummers, waaronder natuurlijk de single ‘Mind Your Manners’, tesamen met de 2 nummers die ze afgelopen juli voor het eerst speelden tijdens een concert gegeven op het Wrigley Field: ‘Lighting Bolt’ en ‘Future Days’. Het nummer ‘Sleeping By Myself’ kwam al eerder uit, namelijk als een Eddie Vedder solo nummer dat stond op het in 2011 uitgekomen album ‘Ukulele Songs’. ‘Lightning Bolt’ ligt vanaf 15 oktober in de winkels, het album is hier te bestellen.

http://www.youtube.com/watch?v=jWQYYavheUA

‘Lightning Bolt’ Tracklist:
01. Getaway
02. Mind Your Manners
03. My Father’s Son
04. Sirens
05. Lightning Bolt
06. Infallible
07. Pendulum
08. Swallowed Whole
09. Let The Records Play
10. Sleeping By Myself
11. Yellow Moon
12. Future Days

Deel: