Op 23 augustus staan de punk helden van Bad Religion op het podium van het 013 te Tilburg. Alsof het duracel batterijtje bij hen een oneindig leven heeft, spelen deze mannen al vanaf de 80-er jaren vol met energie door. Tijdens de huidige tournee kunnen de fans genieten van klassieke Bad Religion nummers, de concerten staan ook voor een groot deel in het teken van de band’s zestiende studioalbum, ‘True North’. In het voorprogramma speelt het Nederlandse Bambix en het Duitse Skin of Tears.

‘True North’ is een van de band’s meest toegankelijke albums tot nu toe. Achter de knetterende gitaren en knallende drums hoor je een van Bad Religion’s meest karakteristieke werken tot op heden. Met ‘True North’ gaat de band opzettelijk terug naar het “fast melodic Southern California sound” waarvan zij de defenitie bepaald hebben op albums als ‘Suffer’, ‘No Control’ en ‘Recipe For Hate’. Met dit nieuwe album verstevigd Bad Religion haar positie in de punk rock geschiedenis met 16 studio albums, wereldwijde lovende kritieken, ontelbare tournees en blijven ze hun indrukwekkende carrière vieren met een uitgebreide tournee dit jaar.

LOCATIE: JUPILER ZAAL
ZAAL OPEN: 19:30 UUR
AANVANG: 20:30 UUR
TICKETS: € 27,50 EX. SERV. KOSTEN

Bekijk hieronder de titeltrack van ‘True North’

Deel: