Vrolijk zomers en met een aantrekkelijk rauw indie-randje. Dat is de nieuwe single ‘Dance for the Dead’ van singer-songwriter Lukas Batteau. ‘Dance for the Dead’ is de prikkelende voorbode van de in het najaar te verschijnen debuutalbum getiteld ‘Wasteland’. In 2008 bracht de singer-songwriter Lukas Batteau een succesvolle EP ‘All Dressed Up’ uit.

Batteau, half Amerikaan, half Nederlander, heeft na het horen van onder andere Pearl Jam en Radiohead zelf de pen ter hand genomen en is hij liedjes gaan schrijven. Na de release van de EP ‘All Dressed Up’ trad Batteau op in zalen als Paradiso, Melkweg, Ekko, Tivoli, Vera en Doornroosje, en tijdens een Noord-Amerikaanse tour ook in de New Yorkse club The Livingroom. Ook stond de singer-songwriter in het voorprogramma van Tracy Bonham, Gomez, Megafaun, Go Back To The Zoo en Miss Montreal. De single is inmiddels verkrijgbaar via iTunes, maar wil je ‘Dance for the Dead’ gratis in je bezit krijgen? Klik hier voor je code en download de single helemaal gratis! Natuurlijk niet vergeten om Lukas’ Facebookpagina even te “liken”.

http://www.youtube.com/watch?v=ygdFkUaLkL4

Deel: