Na eenĀ  fantastisch festivalweekend in de achterhoek wordt er in Brabant alweer hard gewerkt aan een waardige afsluiter van de festivalkalender van 2013. Met trots presenteert FestyLand de eerste reeks aan bands en artiesten die dit jaar het festivalseizoen in Nederland zullen afsluiten. De eerste bevestigde namen voor FestyLand 2013 zijn DI-RECT, Miss Montreal, Endless Boogie (USA), Mozes And The Firstborn, Mr. Polska, De Kraaien XXL, BZB, DEARWORLD, Guerilla Speakers, Memphis Maniacs, Traumahelikopter, Future Primitives (ZA), Soul Sister Dance Revolution, Diablo BLVRD (BE), Maison Du Malheur en Vanderbuyst.

Met meer dan 3 dagen, 10 tenten en 10 podia te vullen zullen er de komende weken nog veel meer (internationale) namen bekend gemaakt worden. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor de tweede editie van het Wereldkampioenschap Apenkooi gestart. De festivalorganisatie heeft op dit moment de handen vol aan de zoektocht naar een nieuwe tikker en opvolger van cabaretier Mark van de Veerdonk, die vorig jaar de tikker was.

Foto (c) Sander van den Berg/Maxazine.nl

Deel: