De liefde voor muziek en speciaal die voor Jim Suhler bracht Tineke en Dirk bij elkaar. De wens om Jim naar België te halen is uit gegroeid tot de eerste editie van Castle Rock Festival te Herzele. Lef kun je de organisatie niet ontzeggen. Een 3 daags festival uit de grond stampen en dat ook nog tijdens hetzelfde weekend van het niet meer weg te denken Bluesrock Tegelen. Dit betekend dat de organisatie zijn uiterste best heeft gedaan om een aantrekkelijk en afwisselend programma neer te zetten.

Hoewel de start officieel op vrijdag 6 september is zal er op donderdag al een akoestisch avondprogramma zijn voor pers, medewerkers en sponsors. Naast gerenommeerde bands als Julian Sas, Juke Joints, Lightin’ Guy staan er ook een aantal bands uit Amerika op het affiche. Jim Suhler & Monkey Beat en Lamar Chase spelen op de zaterdag. Meest bijzonder is misschien wel de afsluiter van zondag, Jason Elmore & Hoodoo Witch zijn namelijk voor het eerst in Europa te bewonderen. Naast het muzikale aanbod is er een gevarieerde catering, lekker bier en een gratis camping. Samen met de prachtige locatie voldoende redenen om naar Herzele af te reizen.

Tickets kunnen gereserveerd worden door overschrijving op: IBAN BE26 1430 6259 6629 BIC GEBABEBB met vermelding van naam en voornaam, aantal tickets voor zaterdag, zondag of combiticket.
Ticket zaterdag € 15  aan kassa   € 18
Ticket zondag   € 12,5 aan kassa  € 15
Combiticket      €  25 aan kassa   € 30
Gereserveerde kaarten zullen beschikbaar zijn aan de kassa.

Deel: