ook vanavond weer volop aandacht voor NSJF op Cultura24. Om 19.30 uur start de warming up voor North Sea jazz festival op Cultura24. Een vooruitblik op optredende artiesten en andere wetenswaardigheden. Gevolgd door een special rond de hiphopgroep The Roots (20.30 uur), ook op North Sea te zien op 12 juli. Een aantal NSJF-clips worden gevolgd door een concert van de soul-ontdekking van vorig jaar: Michael Kiwanuka. Om 22.30 uur zie je een concert dat de Canadees-Amerikaanse singer-songwriter Rufus Wainwright gaf met zijn band op North Sea Jazz 2012.

Afgelopen weekend was het weer Rock Werchter. Alweer sinds 1974 een van de mooiste festivals van onze zuiderburen. Een mooi programma, lekker weer, lekker sfeertje. Als je er niet bij kon zijn dan zendt Canvas de komende avonden sfeerreportages uit. Vanavond vanaf 23.20 uur verslag van de eerste festivaldag op 4 juli. Green Day, Sigur Rós, Vampire Weekend en Jamie Lidell waren een aantal van de bands die optraden. Wie weet krijgen we ze vanavond nog even te zien.

Deel: