Op 9 september zal het nieuwe Goldfrapp album ‘Tales Of Us’ uitgebracht worden. ‘Tales Of Us’, het zesde album van de band, is geschreven en geproduceerd door bandleden Alison Goldfrapp en Will Gregory. Goldfrapp zal tevens op 21 oktober live te zien zijn in Paradiso te Amsterdam.

Ruim twee jaar heeft de band aan ‘Tales Of Us’ gewerkt en is hun meest verhalende, filmische en intiemste opname tot nu toe. Nog niet eerder zong Goldfrapp nummers in de eerste persoon. Daarnaast zijn de nieuwe nummers omlijst met suggestieve karakterschetsen, tegenstrijdige liefdesaffaires, hallucinaties, sprookjes en moderne folklore. Tevens zijn er sporen van verlossing te vinden in de bijna poëtische teksten van de vernieuwde Goldfrapp. ‘Tales Of Us’ werd opgenomen in hun eigen studio op het Engelse platteland.

Deel: