Om te vieren dat haar nieuwe single ‘Liquid Lunch’ hard op weg is om een zomerhit te worden, heeft Caro Emerald een digitale EP uitgebracht met speciale versies van de single. De EP bevat een akoestische versie én de winnende mix van de remixcompetitie die Caro Emerald en Grandmono afgelopen maand uitschreven. De akoestische versie van ‘Liquid Lunch’ is vanaf heden exclusief verkrijgbaar via iTunes.

De felbevochten competitie is gewonnen door Eelco Bakker, de Nederlandse componist/sounddesigner die een Grammy nominatie ontving als engineer voor de tracks Bad Romance en Alejandro van Lady Gaga. Eelco heeft als engineer ook gewerkt voor o.a. RedOne, Afrojack, Akon en Lil’ Jon. Beluister hier alle inzendingen van de remixcompetitie:

De video van ‘Liquid Lunch’ is, net als eerdere video’s van Caro Emerald, geheel gebaseerd op animatie. Nieuw dit keer is dat Caro zelf niet te zien is in de video maar alleen te horen, en wel in een ouderwets hoorspel dat achter de muziek zit. Als je goed luistert, weet je precies wat Caro meemaakt tijdens haar ‘Liquid Lunch!’ Bekijk hier de video van ‘Liquid Lunch’:
http://www.youtube.com/watch?v=15QzGe6Meq8&feature=c4-overview&list=UUov_9IWJEojiGftyIAKnH7Q
Foto (c) Stephen Hotsma

Deel: