Racoon geeft op 20 november een voorstelling in het RAI Theater in Amsterdam. Vanwege de grote belangstelling voor de theaterconcerten van Racoon dit najaar is er een extra voorstelling aan de tournee toegevoegd. De kaartverkoop voor dit extra optreden is al begonnen.

De tournee ‘15 jaar Racoon’ start op 16 oktober in Terneuzen en trekt vervolgens langs 18 theaters. Meer dan de helft van de theaters is reeds uitverkocht, in de overige theaters zijn nog beperkt tickets verkrijgbaar. Hiermee heeft Racoon één van de snelst verkopende theatertournees van komend seizoen.

Racoon bestaat dit jaar 15 jaar. Het jubileum werd eerder uitgebreid gevierd met drie uitverkochte jubileumconcerten dit voorjaar. Eerder verscheen het album ‘The Singles Collection’, een verzamelaar met alle Racoon singles inclusief de meest recente platina hitsingle “Oceaan”.

Deel: