De Australische rockers van Airbourne komen op donderdag 24 oktober voor een exclusieve show naar 013. De ouderwets aanstekelijke hardrock van de heren was tijdens Fortarock in Nijmegen nog een van de publiekstrekkers. Dit najaar keren ze echter terug voor een exclusieve clubshow in Tilburg. 

Onvervalste rocknummers gespeend van subtiliteiten en pretenties, maar tot de nok toe gevuld met heerlijk pakkende riffs en no-nonsense teksten. De onversneden Australische hardrock van Airbourne slaat goed aan bij menig rockliefhebber. AC/DC is natuurlijk hun grote voorbeeld, maar ook Motörhead, Thin Lizzy en Judas Priest zijn overduidelijk van invloed op het stevige bandgeluid.
De nummers zijn ontzettend aanstekelijk, zo blijkt op albums als ‘No Guts, No Glory’ (2010) en het recentelijk verschenen ‘Black Dog Barking’. De groep rond de broers O’Keeffe is een ware sensatie. En niet alleen op plaat natuurlijk. Live gaat het spreekwoordelijke dak er keihard af. Niet alleen op festivals als Fortarock of Graspop, maar ook – vooral – in de kleine zalen is het een kolkend rockfeest.

Tickets zijn sinds 8 juni voor € 23,50 te koop.

Deel: