De alt. country band ‘The Avett Brothers’, bestaande uit de broers Scott (banjo) en Seth Avett (guitar) en Bob Crawford (double bass), met als touring members  Joe Kwon (cello) en Mike Marsh (drums), komen voor een exclusief Nederlands concert op 22 augustus aanstaande naar het Utrechtse Tivoli.

In 2012 verscheen alweer hun 7e album, getiteld ‘The Carpenter’. En net als bij voorganger  ‘I And Love And You’ zat bij deze productie Rick Rubin ook weer achter de knoppen. Met als gevolg weer een prachtig album vol tijdloze folk- en country ballades met her en der een up-tempo of folkrock nummer. En als ze dan ook nog een paar nummers gaan spelen uit het ‘pre-Rubin’ tijdperk dan beloofd het een heel energiek optreden met een mix van punk, folk, bluegrass, pop, rock ’n roll, honky tonk en ragtime te worden.

Deel: