Na eerdere mediapartnerships met negen fantastische festivals heeft Maxazine dit jaar ook een mediapartership kunnen afsluiten met Kempenerpop. Kempenerpop is is een jaarlijks terugkerend, gratis toegankelijk muziekevenement in Aalst-Waalre (bij Eindhoven). Door het partnership zijn beide organisaties verzekerd van een fantastische promotie, die elkaar perfect aanvult. Net als bij Maxazine brengt staan gratis toegankelijkheid en een gevarieerd programma hoog in het vaandel.

Sinds 1981 stonden inmiddels vele grote namen op het podium van Kempenerpop. Zo bracht het gezelligste gratis festival in de regio reeds namen als Beef, Dog Eat Dog, Nashville Pussy,  Band Zonder Banaan, Karma to Burn, De Osdorp Posse, Gruppo Sportivo, Bazzookas, Peter Pan Speedrock, Skip & Die en nog veel meer!

De 29e editie van het festival laat zien (en horen) dat gratis ook een topprogrammering kan brengen! Zo heeft Kempenerpop op dit moment al bekend gemaakt dat onder anderen Kensington,Traumahelikopter, The Dirty Denims, Green Lizard, Komatsu, Diablo Blvd en vele anderen het podium zullen bestijgen tijdens die driedaagse festival op 20, 21 en 22 september 2013! En dan worden er binnenkort NOG enkele grote namen bekend gemaakt en je weet wat je kan verwachten!

Deel: