Met de komst van Hugo Haenen in de rol van maffiabaas Gyp DeCarlo, is de Nederlandse cast van Jersey Boys compleet. Gyp DeCarlo houdt zich bezig met allerlei illegale zaken in New Jersey. Als Frankie Valli & The Four Seasons in de problemen komen, biedt Gyp hen een helpende hand. Jersey Boys vertelt het ware verhaal van één van ’s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons, met de onvergetelijke en tijdloze hits als “Beggin’”, “Oh, What A Night”, “Sherry” en “Can’t Take My Eyes Off You”. Jersey Boys gaat op 22 september in première en is exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Cast Jersey Boys
Eerder werd al bekend dat Tim Driesen (Frankie Valli), René van Kooten (Tommy DeVito), Dieter Spileers (Bob Gaudio) en Robbert van den Bergh (Nick Massi) te zien zijn als de Jersey Boys.

Hugo Haenen
Hugo is momenteel te zien als Grimsby in Disney’s The Little Mermaid. Hij speelde eerder in onder andere Mary PoppinsCiske de Rat – de MusicalMy Fair LadyThe Sound of MusicTitanic – de Musical en 42nd Street. Voor de rol van Kapitein Von Trapp in The Sound of Music ontving Hugo in 2003 een John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol. Tevens was Hugo in diverse televisieseries en films te zien.

Jersey Boys
In 1962 hebben vier jongens uit New Jersey, aan de overkant van Manhattan, een droom: de wereld veroveren met hun muziek. Die droom wordt werkelijkheid maar elk succes heeft een keerzijde…Jersey Boys was in 2005 voor het eerst te zien op Broadway en is sindsdien een van de grootste musicalhits, bekroond met 54 internationale Awards. Het vertelt het ware verhaal van Frankie Valli & The Four Seasons, vier jongens met een eigen, unieke en tijdloze sound waarmee ze de Rock’n Roll Hall of Fame haalden en meer 100 miljoen platen verkochten.

Foto (c) Govert de Roos

Deel: