Op 6 juli vindt in het Utrechtse Julianapark de eerste versie plaats van Roots in the Park. Roots In the Park brengt hedendaagse soul, blues, jazz, folk en aanverwante muziekstijlen samen binnen een ééndaags festival in de sfeervolle setting van het Julianapark te Utrecht. Centraal in Nederland gelegen, met directe openbaar vervoer verbindingen en gratis parkeervoorzieningen geniet Roots In The Park een optimale bereikbaarheid.

Op Roots in the Park staan naast Gov’t Mule, de Canadees Ben Caplan met zijn band The Casual Smokers en het Spaanse Excitements ook namen als Beth Hart, The Epstein en het Nederlandse Maison Du Malheur. En natuurlijk is er meer, maar daarvoor verwijzen we naar de website www.rootsinthepark.com. Daar zijn ook kaarten te bestellen voor het festival.

In samenwerking met de organisatie van Roots in the Park mag Maxazine echter maar liefst 5 mensen gelukkig maken met 2 kaarten ieder. Mail roots@maxazine.nl en vertel ons naast je naam en adres ook wat de reguliere verkoopprijs is van een ticket voor Roots in the Park. Doe dit voor 27 juni, want dan trekken we 5 gelukkige winnaars!

Deel: