Vandaag was er in een Amerikaanse krant een zeldzaam interview te lezen met Kraftwerk’s Ralf Hütter. Ralf praatte over de tournee, het hoe en waarom ze recentelijk niet in China mochten optreden en over hun discografie. Hütter herhaalde zijn verklaring van vorig jaar waarin hij liet doorschemeren dat de band bezig is met een nieuw album. “We hebben net 8 concerten gegeven waarin onze eerste 8 albums integraal gespeeld werden, nu kunnen we ons gaan concentreren op nummer 9”.

Vervolgens bevestigde hij nogmaals dat er een nieuw album aan zit te komen. Op de vraag of er al iets bekend was over de releasedatum gaf hij het toepasselijke antwoord “Natuurlijk, het is music nonstop!. Zodra er meer bekend is over Kraftwerk’s nieuwe album lees je dat natuurlijk hier op Maxazine!

Bekijk en beluister hieronder Kraftwerk’s ‘Autobahn’ live tijdens een van de 8 concerten gehouden in het New Yorkse Museum Of Modern Art.
http://www.youtube.com/watch?v=17fTsU2wYpA

Deel: