David Lynch, beter bekend van zijn filmcarrière als regisseur, brengt op 15 juli zijn tweede album uit. Dit zal het vervolg zijn op zijn 2011 debuut ‘Crazy Clown Time’. Zijn nieuwe plaat heet ‘The Big Dream’.  Het nieuwe album bevat 12 tracks waaronder een een bonus track “I’m waiting here” samen met Lykke Li en een cover van Bob Dylan’s “The Ballad of Hollis Brown”. Het nieuwe album is opgenomen in Lynch zijn eigen studio onder de begeleiding van Dean Hurley, die ook veel productie en instrumentatie deed voor het album.

De liedjes zijn cinematisch in vormgeving en geluid. Lynch heeft een uniek electronisch sfeervol geluid dat hij zelf beschrijft als ‘modern blues’.

01 The Big Dream
02 Star Dream Girl
03 Last Call
04 Cold Wind Blowin
05 The Ballad of Hollis Brown (Bob Dylan cover)
06 Wishin’ Well
07 Say It
08 We Rolled Together
09 Sun Can’t Be Seen No More
10 I Want You
11 The Line It Curves
12 Are You Sure
13 I’m Waiting Here [ft. Lykke Li] (bonus track)

Deel: