Seven Eleven is al jaren het boegbeeld van de Nederlandse funk en staat garant voor spraakmakende optredens. De band speelde op vele internationale podia en festivals, waaronder driemaal op het North Sea Jazz Festival. In 2012 verscheen het jubileumalbum ’25 years and still funkin’’. De commentaren in recensies varieerden van ‘de funk spat van het album af’ tot ‘wellicht het beste Nederlandse funkalbum aller tijden’.

Dit jaar werd onder meer opgetreden in Amsterdam (MC Theater), Hilversum (De Vorstin), Amersfoort (Amersfoort Jazz), Oss (Come Out and Play Festival) en in Kortrijk België (Sinksen Festival).Woensdag 17 juli deelt Seven Eleven het podium met George Clinton & Parliament/Funkadelic in Le Trianon in Parijs, en op vrijdag 19 juli speelt Seven Eleven op het Pleins Feux Festival in Bonneville. Dit concert wordt in Frankrijk uitgezonden op televisie.  In augustus staan voor de band drie concerten gepland in Denver (USA), en op 13 september is Seven Eleven te gast in het Late Night programma in de North Sea Jazz Club in Amsterdam.  

In november zijn er in combinatie met de succesvolle Britse soul/funk formatie Incognito tourdata in Nederland:
14 november          Luxor Live, Arnhem
15 november          Tivoli, Utrecht
17 november          De Pul, Uden

Deel: