De Amerikaanse punkrock band Bad Religion komt voor drie concerten naar ons land. Zondag 2 juni staan ze in De Oosterpoort in Groningen, dinsdag 4 juni in de Amsterdamse Melkweg en vrijdag 23 augustus in 013, Tilburg. Bad Religion staat al decennia lang aan de voorhoede van melodieuze en politiek bewuste punkrock. Ze maken al 30 jaar goede platen, dat doet niemand hun na! Zo is hun in januari verschenen 16e studioalbum ‘True North’ weer een heerlijke plaat met de krachtige, melodieuze Californische punkrock sound.

Het album is uiteraard weer uitgebracht op het label van gitarist Brett Gurewitz: Epitaph, het label dat al vele grote punkrock bands heeft voortgebracht zoals NOFX, Rancid en Pennywise. Bad Religion en Epitaph zijn samen de grondleggers van een invloedrijke en nog altijd bloeiende punkrock scene.
http://www.youtube.com/watch?v=r7Hb4bxF12E

Bad Religion naar Oosterpoort, Melkweg en 013

Deel: