Gisteren (27 mei) heeft de organisatie van het Dour Festival een aantal wijzigingen aan de line-up bekend gemaakt. DJ Slow, Emperors of Decay en Guilt Monkey zijn aan het affiche toegevoegd, Criolo, Salva en Hudson treden niet op. Criolo heeft zijn Europese tournee afgezegd, de organisatie is op zoek naar een vervanger. DJ Slow vervangt Salva, die net als Criolo zijn Europese tournee heeft afgezegd. Ook Hudson is niet te bewonderen tijdens Dour, ook voor hun wordt naar vervanging gezocht.

In samenwerking met Dour-festival mag MAXAZINE.nl onder haar Facebook Likers 2 tickets weggeven voor het grooste festival van de Benelux: Dour, 5 DAYS OF LOVE & ALTERNATIVE MUSIC! Met onder anderen de Wu-Tang Clan, Robert Glasper Experiment, Black Sun Empire, Comeback Kid, Danko Jones, Hatebreed, Roni Size, Simian Mobile Disco live, The Smashing Pumpkins, The Vaccines, en nog zo’n dikke 200 andere artiesten!

Om mee te doen hoef je alleen https://www.facebook.com/maxazine te liken (dit controleren we) en de instructies te volgen.

Deel: