Als één van de eerste podia in Nederland wist de W2 deze uit Ierland afkomstige band te strikken tijdens de tour voor het debuut album Rise. Sindsdien verschijnen ze door de jaren heen met regelmaat in hun Nederlandse thuishonk. De optredens tijdens Bospop, het Nirvana Tuinfeest, support bij de AC/DC tour en de Amsterdamse Melkweg liggen bij de meesten aanwezigen nog vers in het geheugen. Op 30 september zal het nieuwste en tevens 4 New Horizon verschijnen. Ter promotie van deze plaat houdt men en uitgebreide Europese tour zal men ook enkele Nederlandse podia aandoen. Naast de W2 te Den Bosch zal The Answer ook Hengelo, Zwolle en Haarlem te zien zijn. De heren geven een 70’s rockshow waar de energie en emotie vanaf spat. Rock and Roll, Yeah!

The Answer shows:
29 oktober – Patronaat, Haarlem
30 oktober – Metropool, Hengelo
31 oktober – De Trix, Antwerpen
16 november – Hedon, Zwolle
17 november – W2, Den Bosch

Deel: