Lola Brood gaat de jonge rocker Johannes Rypma kleden met haar eigen kledingontwerpen. Onlangs lanceerde de dochter van Herman Brood haar eigen kledinglijn ‘The Rock ’n Roll Junkie Collection’. Johannes Rypma is groot fan Herman Broods muziek en haalt regelmatig inspiratie voor zijn eigen liedjes vaak uit diens platen. Johannes Rypma scoort momenteel een hit met zijn tweede single My heart don’t wanna let go.

Johannes Rypma over Lola Brood en haar ‘The Rock ‘Roll Junkie Collection’: Ik voel me vereerd dat Lola Brood mij heeft uitgekozen om haar kleding te dragen tijdens mijn optredens, etc. ‘The Rock ’n Roll Junkie Collection’ is een waanzinnige collectie en het sluit helemaal aan bij mij en mijn muziek. Ik was al groot fan van Herman Brood, maar nu ben ik ook fan van zijn dochter!

Met ‘The Rock ’n Roll Junkie Collection’ wil Lola Brood een ode brengen aan haar vader. De collectie bestaat uit 17 vrouwen- en 14 mannen items, waaronder t-shirts met teksten van Herman Brood, leren jasjes, gilets, jeans en een jumpsuit met verfspetters. De gehele collectie is te koop bij The Sting.

My heart don’t wanna let go is de tweede single van Johannes Rypma. Het liedje is net als zijn debuutsingle Play Me opnieuw geproduceerd door Gordon Groothedde, die dit keer ook de song schreef voor de 21-jarige Fries. De single is digitaal o.a. verkrijgbaar via iTunes en Spotify. Op 14 juni 2013 verschijnt Johannes Rypma’s debuutalbum met de titel ‘Play Me’.

Sinds zijn deelname aan The Voice of Holland 2012 heeft Johannes tientallen optredens gehad. De komende week treedt hij o.a. op tijdens de Stars of Holland in de IJsselhallen (24 mei) op de Meerminnenfeesten (25 mei), op Dronten Live (1 juni) en op De Ster van Twente (1 juni).

Foto (c) Martin Van Os

Deel: