Na onder vuur te hebben gelegen vanwege het annuleren van een concert in Birmingham (Engeland) omdat ze ziek was, slaat Pink terug in een open brief. In de brief moedigt ze haar critici aan haar nu weer gezonde reet te kussen.

Pink heeft vanwege het annuleren van het optreden behoorlijk wat haat-mail gehad. ‘Aan degene die vinden dat ze recht hebben op perfectie en dat ook verwachten: kijk wat ik doe en gedaan heb. Ik zeg niet af en ik neem fans die kosten noch moeite besparen om me te zien serieus. Daarom geef ik nooit op. Ik spring op het podium en leg ziel en zaligheid in mijn optredens. Ik playback niet, ik vertrouw niet dat dansers mijn werk doen. Ik stop alles in mijn shows om jullie gelukkig te maken. Maar ik ben ook menselijk en kan dus ziek worden. Dat is buiten mijn controle.’

Ze eindigt haar brief op haar website met ‘The next time I schedule dates- ill have to say to myself- “if, God forbid I have to cancel one show, those fans will turn on me like rabid dogs and question the moral fabric of my character.”

For the loyal and understanding fans- I am so so sorry if I’ve hurt you in any way. For the rest of you- Kindly kiss my entire almost back to healthy ass.’

Deel: