Aan de line-up van Zwarte Cross 2013 zijn nieuwe namen toegevoegd. Habsburgs Strauss Orkest, Bökkers en het trio Kitty, Daisy & Lewis, zullen buiten de reeds bevestigde namen een optreden gaan verzorgen tijdens de 17e editie van het festival, dat gehouden gaat worden op van 26, 27 en 28 juli in Lichtenvoorde. Eerder werd bekend dat onder andere Dragonforce, Die Apokalyptischen Reiter, Wallace Vanborn, Kate Nash, Mister and Mississippi en The Bloodhound Gang op het festival spelen.

Buiten boven genomende acts staan ook At The Gates, Bitty Mclean, Bob Wayne, Dark Funeral, Golden Earring, Guus Meeuwis, Heaven’s Basement, Jaya The Cat, Joost van Bellen, Kloosterkino, Marco Roelofs, Mister & Mississippi, Moonyard, Patty Kelly meet the High Notes, Punky Donch, Shaking Godspeed, Texas Radio, The Rhythm Chiefs, White Cowbell Oklahoma op het drie-daagse festival.

De muziekliefhebbers komen op het Zwarte Cross Festival ruimschoots aan hun trekken: verdeeld over drie dagen zijn er meer dan honderd bands op meer dan 20 verschillende podia te zien. De programmering is behoorlijk divers; DJ’s, theateracts en natuurlijk veel bands in verschillende genres. Rock, pop, blues, metal, ska, reggae, folk, singer/songwriter, alternatieve muziek, etc, etc. Te veel om in één adem op te noemen! De voorverkoop voor Zwarte Cross 2013 is reeds gestart.

Deel: