De organisatie van het Dour festival, dat dit jaar gehouden wordt van 18 t/m 21 juli, heeft de laatste namen bekend gemaakt en daarmee is het affiche compleet. De laatste namen zijn: Sub Focus live, LFO live, Pendulum dj set & Verse, Jackson & His Computer Band, SCNTST, Julian Jeweil, Roses Gabor, Keys N Krates, Surfing Leons & Miss Eaves, Issa Maïga, Marvin Horsch, BunZer0, DJ Guv, Louisahhh!!!, Carbon Airways, Taös, The Joy Formidable, Electric Electric, Alek & Les Japonaises, The Experimental Tropic Blues Band presents The Belgians, Brutality Will Prevail, The Black Heart Rebellion, Deepshow, Burning Time, J.D. Circo, Scylla, Pitcho, Coely, Antwerp Gipsy-Ska Orkestra, La Chiva Gantiva, Yew, Rohan Lee and Asham Band, Wild Boar & Bull Brass Band, Antoine Hénaut, STUFF, Les R’tardataires, Prince Allah, Sylford Walker & Asham Band, Bush Chemists feat. Culture Freeman, King General, Danny Red & S’Kaya, Stand High Patrol feat. Pupa Jim en Aba Shanti I.

In samenwerking met Dour-festival mag MAXAZINE.nl onder haar Facebook Likers 2 tickets weggeven voor het grooste festival van de Benelux: Dour, 5 DAYS OF LOVE & ALTERNATIVE MUSIC! Met onder anderen de Wu-Tang Clan, Robert Glasper Experiment, Black Sun Empire, Comeback Kid, Danko Jones, Hatebreed, Roni Size, Simian Mobile Disco live, The Smashing Pumpkins, The Vaccines, en nog zo’n dikke 200 andere artiesten!

Om mee te doen hoef je alleen https://www.facebook.com/maxazine te liken (dit controleren we) en de instructies te volgen.

Deel: