De zon liet lang op zich wachten dit jaar. Ondertussen waren Unique Photo Video bekend van de onlangs verschenen clip ‘WIJ’ van Marc Didden en Team Latino bij elkaar gekomen. Team Latino, die nog eens graag een keer met Pitbull in het Sportpaleis staan, had de Latin Dance zomerhit 2013 ‘Mambo House’ klaar, en wilde net als Kayleigh van Hoorn van Unique Photo Video iets doen voor mensen die het harder nodig hebben.

De broers Wally en Willy Hernandez zijn geen onbekenden in de muziekwereld. Samen zijn ze geboren in Habana Cuba. Terwijl Wally in Miami verbleef reisde zijn broer Willy voor een tour naar Europa af en besloot te blijven. Wally Hernandez die zijn broer later bezocht, verkoos Europa ook voor het mooie Miami. Samen met Belle Perez traden ze op in het Sportpaleis te Antwerpen en maakte met Belle een remix van het bekende nummer ‘ENAMORADA’. Door Kenia Guerrero van dansschool Swing Inn in Heerlen Nederland werden beide partijen met elkaar gelinkt in december 2012.

“Het is niet makkelijk om een dergelijk project geregeld te krijgen” aldus Raymond van Hoorn, vader van Kayleigh, “Maar met steun van Wellness The Spa in Maastricht en Club Nr.7even in Heerlen hebben we een mooie zomervideo toch weten te filmen, we zitten hier nu eenmaal niet op het strand in Miami. Als goed doel kozen we Warchild en ook hiervoor hebben we een actie pagina aangemaakt: Team Latino 4 Warchild”. De kinderen van Willy Hernandez, waar ook de Latinmuziek in het bloed zit, Chenoa Hernandez y Amaury Hernandez, dansen mee in de video. “Als we kinderen uit de oorlogsgebieden kunnen redden zijn we al heel tevreden”, aldus het hele team.

http://www.youtube.com/watch?v=U4fJxcEa8k8

Deel: