Geoff Tate’s Queensryche hebben te gehaast hun nieuwe album getiteld ‘Frequency Unknown’ uitgebracht, dit vanwege het feit dat Tate het album eerder in de winkles wilde hebben dan de andere versie van Queensryche. Fans hadden geklaagd over de mix van de preview van ‘Frequency Unknown’ en Tate bekende dat er problemen waren. “We hadden haast om het album af te mixen, daardoor hadden we een aantal songs al geremixt voor het album uitkwam. Dat is typerend voor albums, hij moet op tijd af zijn.

“Gelukkig kunnen we in dit soort situaties de boel nog herstellen, ik denk dat we op deze manier driekwart van onze albums gedaan hebben”. Behalve dat dit nooit gebeurd is voor ‘Frequency Unknown’. Billy Sherwood was door het label ingehuurd op het album op te schonen maar omdat hij het te druk had stopte hij voor hij zijn werk gedaan had. Hierdoor ging als het ware het verkeerd album de winkels in. Fans die het album aangeschaft hebben en niet tevereden zijn kunnen een ingescande kassabon insturen naar Queensryche@cleorecs.com voor een gratis vervanger.

Deel: