Glenn Frey van de Eagles liet onlangs weten dat hun aanstaande tournee ‘History of the Eagles Tour’ wel eens hun laatste zou kunnen zijn. De bandleden gaven afgelopen dinsdag na de premiere van hun documentaire een interview. Frey begon over hun tourtoekomst, en vertelde dat ze volgende maand gaan beginnen met de repetities voor hun wereldtournee. Hij wilde niet zeggen of het hun laatste tournee is, maar het zou zomaar kunnen.

Frey vervolgde met het uispreken van zijn verbazing over het feit dat de band nog steeds zo populair is. “Het is zelfs een beetje verwarrend, maar de mensen willen ons blijkbaar nog steeds zien en horen spelen. Het lijkt wel of er geen eind aan komt voor ons, je zou denken dat de mensen moe zouden worden van onze muziek. Maar weet je, het is niet zo”, aldus Frey. De aanstaande tournee zal anders zijn dan die in het verleden; er wordt gebruik gemaakt van de documentaire die de band’s carriere overspant met wat solowerk van alle bandleden.

Deel: