De organisatie heeft wederom een flink aantal nieuwe namen bekend gemaakt voor het Belgische Dour Festival. Aan het toch al indrukwekkende aficce zijn toegevoegd: The Horrors, Two Gallants, Dan Deacon, The 1975, The Van Jets, Superlux, Piano Club, We Are Enfant Terrible, Exsonvaldes, AmenRa, Kadavar Dour, Holograms, Le Prince Harry, Pale Grey, Paon, Recorders, Raketkanon, Robbing Millions, Hudson, Billions Of Comrades, Salut c’est cool, Hugo Freegow en Cupp Cave.

In samenwerking met Dour-festival mag MAXAZINE.nl onder haar Facebook Likers 2 tickets weggeven voor het grooste festival van de Benelux: Dour, 5 DAYS OF LOVE & ALTERNATIVE MUSIC! Met onder anderen de Wu-Tang Clan, Robert Glasper Experiment, Black Sun Empire, Comeback Kid, Danko Jones, Hatebreed, Roni Size, Simian Mobile Disco live, The Smashing Pumpkins, The Vaccines, en nog zo’n dikke 200 andere artiesten!

Om mee te doen hoef je alleen https://www.facebook.com/maxazine te liken (dit controleren we) en de instructies te volgen.

Deel: