Jazzy geluidsgolven bereiken Texel in het weekend van 7 & 8 juni 2013. Tijdens het intieme muziekfestival JAZZ on the WAVES. Gare Du Nord, Jungle By Night, Han Bennink, Rob van de Wouw, Susanne Alt en het Mike Roelofs Trio brengen de muziekliefhebbers in an island state of mind. Het festival biedt een interessante mix van Jazz, Fusion, Soul, Wereldmuziek en Dance door internationale en Nederlandse artiesten. Parallel aan de optredens zijn er workshops, lezingen en jazz-films geprogrammeerd en zijn er in woonhuizen en openbare ruimte exposities te bezoeken van de Beeldende Kunstmanifestatie ‘Klifhanger’. Op 7 en 8 juni wordt de dag afgesloten met een afterparty door jazz DJ Maestro.
De kaartverkoop voor JAZZ on the WAVES is gestart, er zijn per dag zo’n 250 kaarten beschikbaar. Kaartverkoop en het hele programma staat op www.jazzonthewavestexel.nl

Deel: